Solidari cu Cristina Irina Anghel PDF Imprimare Email

 
Doamna învăţătoare Cristina Irina Anghel (51 de ani, din Caracal, internată la Spitalul “N. C. Paulescu” din Bucureşti) declară după cea de-a 56-a zi de greva foamei: “Sînt la capătul puterilor, dar nu renunţ...”


Stimate Colege şi Stimaţi Colegi,

Nimic din ceea ce am face nu se va ridica la nivelul lecţiei de demnitate pe care îl dă tuturor colega Cristina Irina Anghel, aflată în greva foamei de aproape două luni.
 
Pînă ca sindicatele să parcurgă etapele legale pentru a se putea intra în grevă generală (nici nu îmi închipui că nu pregătesc aşa ceva), nu ne rămîne decît să facem ceea ce ne dictează fiecăruia conştiinţa în ajutorul Doamnei Învăţătoare Cristina Irina Anghel, dar şi pentru realizarea revendicărilor noastre de a fi luate măsuri care să facă România un stat centrat pe viaţa cetăţenilor săi şi pe lege.
 
Legea educaţiei şi fişa postului ne obligă să educăm copiii, elevii şi studenţii în a-şi asuma un sistem de valori care sunt necesare pentru participarea cetăţenească activă în societate, în spiritul respectării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, al demnităţii şi al toleranţei; cultivarea sensibilităţii faţă de problematica umană, faţă de valorile moral-civice (aşa stă scris în chiar Legea educaţiei, ca ideal educaţional al
şcolii româneşti şi finalitate principală a educaţiei).

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
 
  Copyright © 2007-2011 Editura Christiana
Webdesign  ArtGround.ro
 
 
escort bayan